Hovedsiden  |  Kvestor  Hytter til leie  Gordonsettere  |  Gjestebok  Kontakt/Mail

Familien vår:

Sollidgården - gården vi bor på                      

                    og her er huset på gården


Alf, Ann Elisabeth og hundene bor på Sollidgården – og her bodde Alfs besteforeldre som bygde opp og drev gården med husdyr og bærproduksjon. Alf hadde først sauer, deretter kyr med melkeproduksjon. I dag er fjøset ombygd til regnskapskontor. Alf har jobba som lærer i mange år samtidig som han drev gården, og han jobba også med maskinsalg før han begynte i regnskapskontorbransjen på midten av 80-tallet. Ann Elisabeth har også arbeidet i skolen i mange år før hun begynte å jobbe på regnskapskontor.

Alf har to døtre: Audhild f. 1970, bosatt i Oslo, og Unni f. 1974, bosatt i Trondheim. Ann Elisabeth har ei datter: Kathrine f. 1975. Kathrine og Bjørn Ole har datteren Emma, f. 1997. Familien bor på Andøya der Ann Elisabeth er født og oppvokst.

Alf ble nyretransplantert i 1997, og har en del helseproblemer i tilknytning til stort medisinforbruk – men nyret fungerer fint. Han har vært en ivrig friluftsmann hele livet – og driver med sportsfiske og litt jakt. Ann Elisabeth skyter også noen skudd i året på rypejakt – og begge er opptatt av å trene hundene. Alfs helse tillater ikke i dag at han klarer å gå på jaktprøver, men jakt- og treningsturer går greit nå tempoet innrettes etter dagsform. Ann Elisabeth håper at hun kan gå på jaktprøver med Arja i framtida – og begge trives veldig godt  på fjellet og i skogen både i Ofoten,  ved Tornetræsk og i Finnmark der hyttene våre befinner seg.