Hovedsiden  |  Kvestor  Hytter til leie  Gordonsettere  |  Gjestebok  Kontakt/Mail

Arja - stolt mor - med sine 3 tisper - født 22. april 2007
Arja er godkjent som avlstispe av Avlsrådet i Norsk Gordonsetterklubb

Kull A:
Arja ble paret med vår egen Stegg (01851/00) i februar 2007. Hun fødte 3 flotte tispevalper 22.04.07.

Vi beholdt sjøl Sollidgården’s Tinka (reg nr 16278/07 ).  Det var ei herlig lita dame som var meget lik sin far av utseende og hun hadde flott gemytt fra begge sine foreldre. Hun var også en lovende jakthund. Dessverre ble hun skada på en treningstur høsten 2007 og vi trodde det var en strekk i bakfoten som skulle leges etter hvert. Men det viste seg å være korsbåndskader i begge bakføtter. Hun ble operert i den ene foten i april 2008 og etter en opptreningsperiode ble neste fot operert i oktober. Da gikk alt galt, sannsynligvis var det anestesibehandlingen som bidro til at ho ble hjerneskada, og vi prøvde med diverse medikamentbehandling i 3 døgn før vi måtte kapitulere og la henne vandre til de evige jaktmarker.

Sollidgården’s Frøya (reg nr 16279/07) eies av Unn Wenche og Stig Dahl (Unn Wenche jobber på kontoret vårt). Frøya er en flott unghund med godt gemytt og eksteriør, og ho er sammen med sine foreldre hver dag og har fått god oppdragelse. Ho er større enn foreldrene sine, og ho HD-fri med A-hofter.

Sollidgården’s Sasha (reg nr 16280/07) eies av Ketil Slåttli, Kjeldebotn. Det er også ei aktiv og flott tispe, ho ligner sin mor av utseende, og ho har flott gemytt. Ho besøker oss ganske ofte.

 

Arja og Stegg
foreldre til det først kullet
 

Arja

 

Stegg

 

Nyfødte valper

 

Nyfødte valper

Vi tre - 8 uker

Lille Tinka - (henne beholder vi selv)

Frøya 19.06.2007